ÉRTÉKESÍTÉS

Borostyán Garden Győr

Mobil: +36204813369
E-mail: iroda@ugyvedhazakgyor.hu


MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

BURKOLAT

CEDRAL burkolat szálcementből készül, amely rendkívül tartós és környezetbarát anyag. A CEDRAL dombornyomott faerezetes homlokzatburkolaton cédrusfa-mintázat látható. A burkolat később sem igényel különleges karbantartást és ismételt (bevonattal történő) kezelést. Kevés karban-tartást igényel, esztétikus felület, tűzbiztos (nem éghető, A2-s1, d0 (MSZ EN 12467) hangszigetelő, ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, vízálló, sokféle élő szervezetnek ellenáll (penész, baktériu-mok, rovarok, férgek, stb.), számos vegyi anyaggal szemben ellenálló, környezetbarát, nem bocsát ki mérgező gázokat.

ZÖLDTETŐ

A zöldtető alkalmazása számos előnyt jelent energetikai szempontból. A zöldtető rendszereken mért hőmérséklet sokkal kisebb változásokat mutat, mint a hagyományos magas tetőkön, vagyis télen nem engedi annyira lehűlni, nyáron pedig olyan mértékben felmelegedni, mint más tetők esetében. A tetőhőmérsékletet nyáron jelentős mértékben, a hőmérsékletingadozást pedig közel felére csökkenti a zöldtető alkalmazása. Nyáron a hőáram jelentősen csökken, így is kifejezve a zöldtető passzív hűtő hatását. A DIADEM® zöldtetőrendszer hosszú távon biztosítja a különböző zöldtető típusok nyújtotta előnyöket a megfelelő minimális fenntartás mellett. Az épületegyüttesben extenzív zöldtető felületek kerülnek kialakításra, Diadem MAT 25 vegetációval (a zöldtetőkre jellemző extrém termőhelyi viszonyokhoz kondicionált 5-8 különböző Sedum fajból és fajtából álló varjúhájszőnyeg). A lapostető felületek extenzív zöldtető-kialakításúak, melyek további tagoltságot adnak az épület zöldfelületeinek, csökkentik a beépítés lábnyomát. A zöldtetők pozsgás növényültetéssel tervezettek. A területre jellemző a mérsékelt intenzitás.

NYÍLÁSZÁRÓK, REDŐNY, TERASZ

Internorm HF 410 bejáratiajtók- az új szigetelési technológiával, az I-tec Insulation-nel a tok hézagmentesen szigetelt, a hőszigetelése kiemelkedő.

Internorm KF500 műanyag-alunyílászárók. - Ebben a szárnyban a forradalmi I-tec Vasalat van bépít-ve, ami az ablak kiemelését szinte lehetetlenné teszi - konkurencia nélküli. Az integrált záróelemek záródáskor a tok belsejébe hatolnak minden oldalról, így biztosítva maximális betörésbiztonságot

SCHLOTTERER Voro Putz 90 elektromos redőnyök beépítése.

A teraszokon BTS üvegkorlátok. Az egyes teraszfelületek elválasztását BTS windstop korlát biztosítja, mely állítható magasságával és felületével ideális vizuális lehatárolást nyújt, mindamellett, hogy a teraszok szél elleni védelmét is szolgálja.

Egységesen kialakított kerti építmény a földszinti teraszon. A tervezés során cél volt a minél intenzívebb zöldfelület kialakítása.

PADLÓFŰTÉS

Fűtés: Padlófűtés -Vaillant kondenzációs gázkazán. Törölköző szárítós radiátorok a fürdőben

Falszerkezetek, Födém

A külső teherhordó falszerkezet Porotherm 30 K falazóelemből,

belső teherhordó falszerkezet: Porotherm 25 N+F, valamint 30 N+F téglából,

a válaszfalak pedig Porotherm 10 N+F téglából készül.
A földszinti 20cm-es, valamint az emeleti zárófödém 18cm-es monolit vasbeton födém.

Hőszigetelés

Austrotherm XPS Top 30 SF -al készül.


Borostyán Garden épületegyüttésben extenzív ZÖLDTETŐ felületek kerülnek kialakításra, Diadem MAT 25 vegetációval, amely számos előnyt jelent energetikai szempontból. Pl.: a hőmérsékletingadozást közel felére csökkenti a zöldtető alkalmazása.

A CEDRAL dombornyomott faerezetes homlokzatburkolaton cédrusfa-mintázat látható. Kevés karban-tartást igényel, esztétikus felület, tűzbiztos, hangszigetelő, ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, vízálló, sokféle élő szervezetnek ellenáll (penész, baktériu-mok, rovarok, férgek, ..stb.), számos vegyi anyaggal szemben ellenálló, környezetbarát, nem bocsát ki mérgező gázokat.

Internorm HF 410 bejáratiajtók Internorm KF500 műanyag-alunyílászárók. SCHLOTTERER Voro Putz 90 elektromos redőnyök.

Padlófűtés -Vaillant kondenzációs gázkazán. Törölköző szárítós radiátorok a fürdőben


Vissza az előző oldalra!

Borostyán Garden Győr - Magyar